Bistandsløp - SJEF I EIGE LIV
Lea Lillestøl Magerøy Nordhordland Fhs Nordhordland FHS 19/20

Bistandsløp - SJEF I EIGE LIV

Hei! Lørdag 21. september skal ej delta i et bistandsløp på Nordhordland FHS, til inntekt for skulens bistandsprosjekt «SJEF I EGET LIV», der vi gjennom Strømmestiftelsen hjelper unge til selvstendighet og eiga inntekt.Ej skal springe så mange 500 meters runder ej klare i løpet av 1 time. Du kan sponse mej med enten et beløp pr runde, f eks 30 eller 50 kr, eller et fastsatt totalbeløp. Vil du bidra?😍 NB: For 900 kr får èn ungdom mulighet til å gjennomføre dette programmet! Takk for alle bidrag❤️ Les meir om prosjektet her : https://strommestiftelsen.no/hvorfor-bry-deg


Hva er Sjef i eget liv?

Ungdom i fattige land har ofte ingen mulighet til å bestemme over seg selv og sin egen fremtid, de kan føle seg utestengt og ensomme. Familien har ikke råd til å sende dem på skolen, og mange blir giftet bort i en tidlig alder.

Sjef i eget liv er et livsmestringskurs for ungdom som ofte har gått glipp av skolegang på grunn av fattigdom. Målet er å gjøre ungdommene stolte og selvstendige, gi dem kunnskap om egne rettigheter og muligheten til å tjene egne penger. Slik kan de unngå for tidlig ekteskap, tvangsprostitusjon, overgrep og utnytting.

Kurset, som varer mellom 9-12 måneder - avhengig av hvilket land det holdes i - forandrer dem enormt! De kan nå løfte blikket, de blir hørt og sett og føler seg verdifulle. De er blitt sjef i eget liv.

Innsamlet beløp:
Mål: 6 000 kr
Periode:
16.09.2019 16.09.2019
Nordhordland FHS samler inn til Strømmestiftelsen sitt prosjekt Sjef i eget liv. Bli med og støtt aksjonen!

Aktivitet

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Bistandsløp - SJEF I EIGE LIV
Lea Lillestøl Magerøy
{{don.MessageAnswer}}
Der er ingen som har donert til denne innsamlingen ennå.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close