Jeg løper for "Sjef i eget liv"!
Maria Abelvik Danielsen Frekhaug Nordhordland FHS 19/20

Jeg løper for "Sjef i eget liv"!

Strømmestiftelsen er en religiøs og politisk nøytral organisasjon som jobber for å bekjempe fattigdom gjennom tre satsningsområder: jobbskaping, samfunnsbygging og utdanning. De jobber aktivt for å gi lokalbefolkningen kunnskap og læring om egne rettigheter, slik at de på den måten kan leve et godt og selvstendig liv. Med andre ord, det gir en mulighet for mennesker i fattige land å bli "sjef i eget liv". Det er ingen nordmenn som arbeider med prosjektene i utlandet, fordi stiftelsen har et tett samarbeid med lokalbefolkningen. Stiftelsen arbeider også for å bekjempe barneekteskap i Nepal.


Hva er Sjef i eget liv?

Ungdom i fattige land har ofte ingen mulighet til å bestemme over seg selv og sin egen fremtid, de kan føle seg utestengt og ensomme. Familien har ikke råd til å sende dem på skolen, og mange blir giftet bort i en tidlig alder.

Sjef i eget liv er et livsmestringskurs for ungdom som ofte har gått glipp av skolegang på grunn av fattigdom. Målet er å gjøre ungdommene stolte og selvstendige, gi dem kunnskap om egne rettigheter og muligheten til å tjene egne penger. Slik kan de unngå for tidlig ekteskap, tvangsprostitusjon, overgrep og utnytting.

Kurset, som varer mellom 9-12 måneder - avhengig av hvilket land det holdes i - forandrer dem enormt! De kan nå løfte blikket, de blir hørt og sett og føler seg verdifulle. De er blitt sjef i eget liv.

Innsamlet beløp:
Mål: 20 000 kr
Periode:
13.09.2019 13.10.2019
Nordhordland FHS samler inn til Strømmestiftelsen sitt prosjekt Sjef i eget liv. Bli med og støtt aksjonen!

Aktivitet

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Jeg løper for "Sjef i eget liv"!
Maria Abelvik Danielsen
{{don.MessageAnswer}}
Der er ingen som har donert til denne innsamlingen ennå.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close