Sebastian sitt bistandsløp
Olaf Sebastian Johnsen Nordhordland folkehøyskole Nordhordland FHS 19/20

Sebastian sitt bistandsløp

Hei! Lørdag 21. september skal jeg delta i et bistandsløp på Nordhordland FHS, til inntekt for skolens bistandsprosjekt «SJEF I EGET LIV», der vi gjennom Strømmestiftelsen hjelper unge til selvstendighet og egen inntekt. Jeg skal løpe så mange 500 meters runder jeg klarer i løpet av 1 time. Du kan sponse meg med enten et beløp per runde, f.eks 30 eller 50 kr, eller et fastsatt totalbeløp. Strømmestiftelsen arbeider i 11 land Vest- og Øst-Afrika og Asia. 72% av de vi hjalp i 2018 er kvinner, og 32 % er barn og ungdom under 18 år. Ved å gi folk mulighet til utdanning, jobbskaping og samfunnsbygging bidrar vi med stigen ut av fattigdom. Men det er de fattige selv som må klatre. For 900 kr kan en ungdom få mulighet til å gjennomføre dette programmet!


Hva er Sjef i eget liv?

Ungdom i fattige land har ofte ingen mulighet til å bestemme over seg selv og sin egen fremtid, de kan føle seg utestengt og ensomme. Familien har ikke råd til å sende dem på skolen, og mange blir giftet bort i en tidlig alder.

Sjef i eget liv er et livsmestringskurs for ungdom som ofte har gått glipp av skolegang på grunn av fattigdom. Målet er å gjøre ungdommene stolte og selvstendige, gi dem kunnskap om egne rettigheter og muligheten til å tjene egne penger. Slik kan de unngå for tidlig ekteskap, tvangsprostitusjon, overgrep og utnytting.

Kurset, som varer mellom 9-12 måneder - avhengig av hvilket land det holdes i - forandrer dem enormt! De kan nå løfte blikket, de blir hørt og sett og føler seg verdifulle. De er blitt sjef i eget liv.

Innsamlet beløp:
Mål: 10 000 kr
Periode:
13.09.2019 30.10.2019
Nordhordland FHS samler inn til Strømmestiftelsen sitt prosjekt Sjef i eget liv. Bli med og støtt aksjonen!

Aktivitet

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Sebastian sitt bistandsløp
Olaf Sebastian Johnsen
{{don.MessageAnswer}}
Der er ingen som har donert til denne innsamlingen ennå.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close