photoXplore`s bildeauksjon
photoXplore auksjonerer bilder til Strømmestiftels Frekhaug Nordhordland FHS 19/20

photoXplore`s bildeauksjon

Photoxplore inviterer til online-utstilling med auksjon! Alle pengene som kommer inn under auksjonen går uavkortet til skolens bistandsprosjekt i samarbeid med Strømmestiftelsen. Du kan være med å støtte det fantastiske arbeidet de gjør! Er DU interessert i å ha et av våre fantastiske bilder på veggen? Vi inviterer til en spennende auksjon med bilder fra fotoelevene ved Nordhordland Folkehøgskole. Motivene er hentet fra linjeturen vi hadde i Afrika og Indonesia. Vi oppfordrer alle til å invitere foreldre, venner, besteforeldre, tanter og onkler, søkkrike oljesjeiker, søsken og naboer til å være med på auksjonen. Vi gleder oss til å se nettopp DEG til en spennende live online auksjon som bidrar til å gjøre en forskjell i disse coronatider. Bildene dere kan by på ligger i et eget galleri med hvert sitt nummer. Om du finner et bilde du liker og ønsker å by på, skriver du bud og bildenummer sammen med navnet ditt i kommentarfeltet på denne aksjonen. Registrer budet ved å donere 20kr. til Strømmestiftelsen. De 20kronene kan du trekke fra på budet om du vinner auksjonen. Ellers har du støttet en god sak! Fredag kl. 20:00 er det live-streamet auskjon på Facebook. Står forhåndsbudet høyest går bildet til den som lagt inn budet men vi oppfordrer alle til å følge aukjonen for å sikre seg drømmebildet! Vi lager nemlig bare èn kopi av hvert bilde! Er du så heldig å vinne budet må du så gå inn her og betale summen du bød (evt. minus de 20,- i forhåndsbud) samt skrive i kommentarfeltet hvilket bildenummer det gjelder og navn + adresse. Vi sender så bildet i 50X75cm. til oppgitte navn og adresse. (ønsker du ikke å oppgi adressen din offentlig kan du sende den på dm). Selv om fotoelevene og skolen sponser produksjons- og portoutgiftene vil vi oppfordre dere til å starte budene over kr. 250,- Vil du vite mer om skolens bistandsprosjektprosjekt og Strømmestiftelsen finner du det her: http://minaksjon.strommestiftelsen.no/nordhordland-fhs strommestiftelsen.no Lykke til!


Hva er Sjef i eget liv?

Ungdom i fattige land har ofte ingen mulighet til å bestemme over seg selv og sin egen fremtid, de kan føle seg utestengt og ensomme. Familien har ikke råd til å sende dem på skolen, og mange blir giftet bort i en tidlig alder.

Sjef i eget liv er et livsmestringskurs for ungdom som ofte har gått glipp av skolegang på grunn av fattigdom. Målet er å gjøre ungdommene stolte og selvstendige, gi dem kunnskap om egne rettigheter og muligheten til å tjene egne penger. Slik kan de unngå for tidlig ekteskap, tvangsprostitusjon, overgrep og utnytting.

Kurset, som varer mellom 9-12 måneder - avhengig av hvilket land det holdes i - forandrer dem enormt! De kan nå løfte blikket, de blir hørt og sett og føler seg verdifulle. De er blitt sjef i eget liv.

Innsamlet beløp:
Mål: 9 000 kr
Periode:
23.04.2020 23.05.2020
Nordhordland FHS samler inn til Strømmestiftelsen sitt prosjekt Sjef i eget liv. Bli med og støtt aksjonen!

Aktivitet

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr
{{don.Name}}
{{don.Message}}
photoXplore`s bildeauksjon
photoXplore auksjonerer bilder til Strømmestiftels
{{don.MessageAnswer}}
Der er ingen som har donert til denne innsamlingen ennå.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close