Hjelp meg hjelpe andre!
Indiane Husebye Hansson Frekhaug Nordhordland FHS 19/20

Hjelp meg hjelpe andre!

Hei alle sammen! Lørdag 21. september skal jeg delta i et bistandsløp på Nordhordland FHS, til inntekt for skolens bistandsprosjekt «SJEF I EGET LIV», et prosjekt som blir utført gjennom Strømmestiftelsen. "SJEF I EGET LIV" hjelper unge til selvstendighet og egen inntekt i Bangladesh, Nepal og Øst-Afrika. Der lærer de blant annet å lese og skrive, om hygiene og egne rettigheter og får yrkesopplæring. For å tjene inn penger til dette prosjektet skal jeg løpe så mange 500 meters runder jeg klarer i løpet av 1 time. Du kan sponse meg med enten et beløp per runde, for eksempel 25 eller 40 kroner, eller et fastsatt totalbeløp. Alle bidrag er til hjelp! Send meg en melding på Facebook, eller på telefon (94977118), dersom du ønsker å donere med et beløp per runde! :-) N.B.! Dersom du donerer 900 kroner, gir du en ungdom mulighet til å gjennomføre dette programmet! Tusen takk på forhånd! Her finner du litt mer informasjon om prosjektet "Sjef i eget liv" hentet fra nettsiden til Strømmestiftelsen: "Ungdom i fattige land har ofte ingen mulighet til å bestemme over seg selv og sin egen fremtid, de kan føle seg utestengt og ensomme. Familien har ikke råd til å sende dem på skolen, og mange blir giftet bort i en tidlig alder. Sjef i eget liv er et livsmestringskurs for ungdom som ofte har gått glipp av skolegang på grunn av fattigdom. Målet er å gjøre ungdommene stolte og selvstendige, gi dem kunnskap om egne rettigheter og muligheten til å tjene egne penger. Slik kan de unngå for tidlig ekteskap, tvangsprostitusjon, overgrep og utnytting. Kurset, som varer mellom 9-12 måneder - avhengig av hvilket land det holdes i - forandrer dem enormt! De kan nå løfte blikket, de blir hørt og sett og føler seg verdifulle. De er blitt sjef i eget liv."


Hva er Sjef i eget liv?

Ungdom i fattige land har ofte ingen mulighet til å bestemme over seg selv og sin egen fremtid, de kan føle seg utestengt og ensomme. Familien har ikke råd til å sende dem på skolen, og mange blir giftet bort i en tidlig alder.

Sjef i eget liv er et livsmestringskurs for ungdom som ofte har gått glipp av skolegang på grunn av fattigdom. Målet er å gjøre ungdommene stolte og selvstendige, gi dem kunnskap om egne rettigheter og muligheten til å tjene egne penger. Slik kan de unngå for tidlig ekteskap, tvangsprostitusjon, overgrep og utnytting.

Kurset, som varer mellom 9-12 måneder - avhengig av hvilket land det holdes i - forandrer dem enormt! De kan nå løfte blikket, de blir hørt og sett og føler seg verdifulle. De er blitt sjef i eget liv.

Innsamlet beløp:
Mål: 7 500 kr
Periode:
13.09.2019 10.05.2020
Nordhordland FHS samler inn til Strømmestiftelsen sitt prosjekt Sjef i eget liv. Bli med og støtt aksjonen!

Aktivitet

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Hjelp meg hjelpe andre!
Indiane Husebye Hansson
{{don.MessageAnswer}}
Der er ingen som har donert til denne innsamlingen ennå.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close