Helena løper for en bedre verden <3
Helena Trobe Nordhordland Folkehøgskole Nordhordland FHS 19/20

Helena løper for en bedre verden <3

Hei! Lørdag 21.september skal jeg delta i et bistandsløp på Nordhordland FHS, til inntekt for skolens bistandsprosjekt «SJEF I EGET LIV» der vi gjennom Strømmestiftelsen hjelper unge til selvstendighet og egen inntekt. Jeg skal løpe så mange 500 meters runder jeg klarer i løpet av 1 time. Hvis du vil kan du sponse meg med f.eks et beløp pr runde, eller et fastslått totalbeløp. For 900 kr får én ungdom mulighet til utdanning og et bedre liv! Dette betyr også mat til familiene deres, mindre fattigdom og færre tvangsekteskap. Dette er et lite tiltak for hver og en av oss, men sammen betyr det mer enn vi noengang kan forestille oss ❤️ Linjen jeg går her på folkehøgskolen driver også med dette, og lærer om bistand , bærekraft og kultur. I Januar skal vi til Tanzania i Afrika og være med å bidra aktivt og lære enda mer. Jeg setter innsamlingsmålet mitt på 20 000 kr, så da trenger jeg hjelp fra dere ❤️ https://youtu.be/JYFhqz2-dwI


Hva er Sjef i eget liv?

Ungdom i fattige land har ofte ingen mulighet til å bestemme over seg selv og sin egen fremtid, de kan føle seg utestengt og ensomme. Familien har ikke råd til å sende dem på skolen, og mange blir giftet bort i en tidlig alder.

Sjef i eget liv er et livsmestringskurs for ungdom som ofte har gått glipp av skolegang på grunn av fattigdom. Målet er å gjøre ungdommene stolte og selvstendige, gi dem kunnskap om egne rettigheter og muligheten til å tjene egne penger. Slik kan de unngå for tidlig ekteskap, tvangsprostitusjon, overgrep og utnytting.

Kurset, som varer mellom 9-12 måneder - avhengig av hvilket land det holdes i - forandrer dem enormt! De kan nå løfte blikket, de blir hørt og sett og føler seg verdifulle. De er blitt sjef i eget liv.

Innsamlet beløp:
Mål: 20 000 kr
Periode:
13.09.2019 09.05.2020
Nordhordland FHS samler inn til Strømmestiftelsen sitt prosjekt Sjef i eget liv. Bli med og støtt aksjonen!

Aktivitet

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Helena løper for en bedre verden <3
Helena Trobe
{{don.MessageAnswer}}
Der er ingen som har donert til denne innsamlingen ennå.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close