Hjelp meg utrydde fattigdom!
Andrea Strøm Nordhordland Folkehøyskole Nordhordland FHS 19/20

Hjelp meg utrydde fattigdom!

Hei! Lørdag 21. september skal jeg delta i et bistandsløp på Nordhordland Folkehøyskole. I dette løpet samler vi inn penger til inntekt for Strømme stiftelsen, som har som mål å utrydde fattigdom. For kun 900 kroner kan en ungdom få mulighet til å få gjennomføre et helt års program, der de får kunnskap om sine egne rettigheter, utdannelse og muligheter til jobb. Takket være denne stiftelsen har 50 000 barneekteskap blitt forhindret! Bistandsløpet fungerer slik at dere kan sponse meg med X antall kroner per runde (Hver runde er 500 meter) eller et totalbeløp. Dere kan også gi meg en utfordring, for eksempel 100 kroner dersom jeg løper med nisselue. Setter stor pris på alle bidrag, store eller små! Alt telles. Takk for støtten! Med vennlig hilsen Andrea.


Hva er Sjef i eget liv?

Ungdom i fattige land har ofte ingen mulighet til å bestemme over seg selv og sin egen fremtid, de kan føle seg utestengt og ensomme. Familien har ikke råd til å sende dem på skolen, og mange blir giftet bort i en tidlig alder.

Sjef i eget liv er et livsmestringskurs for ungdom som ofte har gått glipp av skolegang på grunn av fattigdom. Målet er å gjøre ungdommene stolte og selvstendige, gi dem kunnskap om egne rettigheter og muligheten til å tjene egne penger. Slik kan de unngå for tidlig ekteskap, tvangsprostitusjon, overgrep og utnytting.

Kurset, som varer mellom 9-12 måneder - avhengig av hvilket land det holdes i - forandrer dem enormt! De kan nå løfte blikket, de blir hørt og sett og føler seg verdifulle. De er blitt sjef i eget liv.

Innsamlet beløp:
Mål: 10 000 kr
Periode:
13.09.2019 10.05.2020
Nordhordland FHS samler inn til Strømmestiftelsen sitt prosjekt Sjef i eget liv. Bli med og støtt aksjonen!

Aktivitet

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Hjelp meg utrydde fattigdom!
Andrea Strøm
{{don.MessageAnswer}}
Der er ingen som har donert til denne innsamlingen ennå.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close