Hjelp meg med å hjelpe andre!
Håkon G. Thormodsæter Nordhordland Folkehøgskule Nordhordland FHS 19/20

Hjelp meg med å hjelpe andre!

Hjelp meg med å hjelpe andre! Fredag 20. september skal vi på Nordhordland FHS springe bistandsløp. Vi spring runder på 500meter i ein time og ein kan sponse med eit fast beløp eller eit beløp per runde eg spring (feks 10kr eller 50kr per runde). Pengane går til å hjelpe ungdom i Afrika og Asia med utdanning og jobbmuligheter. Detter er gjennom organisasjonen «Strømmestiftelsen» og prosjektet kallast «Sjef i eige liv». Hjelp meg med å samle inn mest mulig til eit godt prosjekt! Alle beløp blir satt stor pris på😁Sammen kan vi utgjere en forskjellig andre sine liv!


Hva er Sjef i eget liv?

Ungdom i fattige land har ofte ingen mulighet til å bestemme over seg selv og sin egen fremtid, de kan føle seg utestengt og ensomme. Familien har ikke råd til å sende dem på skolen, og mange blir giftet bort i en tidlig alder.

Sjef i eget liv er et livsmestringskurs for ungdom som ofte har gått glipp av skolegang på grunn av fattigdom. Målet er å gjøre ungdommene stolte og selvstendige, gi dem kunnskap om egne rettigheter og muligheten til å tjene egne penger. Slik kan de unngå for tidlig ekteskap, tvangsprostitusjon, overgrep og utnytting.

Kurset, som varer mellom 9-12 måneder - avhengig av hvilket land det holdes i - forandrer dem enormt! De kan nå løfte blikket, de blir hørt og sett og føler seg verdifulle. De er blitt sjef i eget liv.

Innsamlet beløp:
Mål: 30 000 kr
Periode:
13.09.2019 09.05.2020
Nordhordland FHS samler inn til Strømmestiftelsen sitt prosjekt Sjef i eget liv. Bli med og støtt aksjonen!

Aktivitet

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Hjelp meg med å hjelpe andre!
Håkon G. Thormodsæter
{{don.MessageAnswer}}
Der er ingen som har donert til denne innsamlingen ennå.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close