Samvad - mobiliserer ungdom til å gjøre grunnleggende endringer i livet sitt

Start din innsamling her – det tar bare noen minutter for deg og dine venner å komme i gang, og det betyr enormt mye for ungdommene som får delta i Samvad dialoggruppene ❤

En urgammel tradisjon undertrykker en hel gruppe mennesker fra å leve et verdig liv i Nepal. Daliter – kasteløse – er født med absolutt alle odds mot seg. Lavest på rangstigen, uten rettigheter eller respekt fra andre kaster. Fra de er små barn lærer de at de er mindre verdt enn andre og at de bare passer til noen få, enkle jobber. De utestenges fra viktige arenaer i samfunnet – alt fra skole og arbeidsliv til nabolagets offentlige vannkran – fordi mennesker fra de høyere kastene anser dem for urene. De er utestengt i eget land og glemt av verden utenfor.

Livsmestringskurset Sjef i eget liv og dialoggruppene Samvad i Nepal mobiliserer ungdom til å gjøre grunnleggende endringer. Som varer.

Hvor mye koster Samvad?

For 28 750 kroner kan vi nå finansiere en klasse i ett år. Innsamlede midler går til Samvad og andre av våre prosjekter.

Start din egen innsamlingsaksjon

Å starte en innsamlingsaksjon er en god måte å bekjempe ekstrem fattigdom på. Det viser også ditt engasjement!
Starter du en innsamlingsaksjon til Strømmestiftelsens arbeid i løpet av 2020, her eller på Facebook, er du med i trekningen av en reise til et av våre prosjekter! Ikke nok med det: Du og alle andre som starter en aksjon får også et fint "Sjef i eget liv"-handlenett. (Dette gjelder privatpersoner som samler inn over 1 000 kroner. Vi dekker transport og opphold for inntil 15 000 kroner.)

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close