Bonga- et livsmestringskurs tilpasset ungdommer, spesielt jenter, i Øst-Afrika. 

Start din innsamling her – det tar bare noen minutter for deg og dine venner å komme i gang, og det betyr enormt mye for ungdommene som får delta i Bonga ❤

Sjef i eget liv - som kalles "Bonga" i Øst-Afrika - er et livsmestringskurs for ungdom som ofte har gått glipp av skolegang på grunn av fattigdom. Målet er å gjøre ungdommene stolte og selvstendige, gi dem kunnskap om egne rettigheter og muligheten til å tjene egne penger. Slik kan de unngå for tidlig ekteskap, tvangsprostitusjon, overgrep og utnytting. I tillegg til Bonga-programmet gir vi profesjonell traumebehandling og psykososial oppfølging til ungdom som trenger det.

Ungdommene som blir med i Bonga har et vanskelig utgangspunkt, men viser et fantastisk pågangsmot og vilje til å skape et bedre liv. De får en ny sjanse - og inspirerer andre til å gjøre endringer i sine liv også!

Start din egen innsamlingsaksjon

Å starte en innsamlingsaksjon er en god måte å bekjempe ekstrem fattigdom på. Det viser også ditt engasjement!
Starter du en innsamlingsaksjon til Strømmestiftelsens arbeid i løpet av 2020, her eller på Facebook, er du med i trekningen av en reise til et av våre prosjekter! Ikke nok med det: Du og alle andre som starter en aksjon får også et fint "Sjef i eget liv"-handlenett. (Dette gjelder privatpersoner som samler inn over 1 000 kroner. Vi dekker transport og opphold for inntil 15 000 kroner.)

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close