Allround hjelper!  Bli med du også!
Kerstin Hornschuh Flekkefjord Lundheim Folkehøgskole

Allround hjelper! Bli med du også!

Allround klassen på Lundheim folkehøgskole står på for å samle inn penger til de som virkelig trenger det i denne tiden. De fattigste landene har et helt annet utgangspunkt enn oss her hjemme for å håndtere en slik krise som vi nå står overfor i Norge: Dårlig infrastruktur, dårlig utbygd helsevesen, dårlige sanitærforhold og mennesker som bor svært tett under dårlige forhold. Det vi jobber for er tiltak som kan redde liv! Utdeling av såpe og ekstra vann, informasjonsspredning om god håndvask og hygiene for barn, unge, voksne og familier, støtte for livsmestringskurs der ungdom blir trent i hygiene- og smittehemmende tiltak. De har allerede selv startet intensiv opplæring av hele landsbyer for å begrense smitte blant de mest sårbare og trenger støtte! Ved å støtte disse prosjektene nå bidrar vi altså til å forsinke den globale spredningen av viruset, noe som er ekstremt viktig. Støtter du vår innsamlingsaksjon er du med på å redde liv! Takk og klem fra Allround :)


Hva er Sjef i eget liv?

Ungdom i fattige land har ofte ingen mulighet til å bestemme over seg selv og sin egen fremtid, de kan føle seg utestengt og ensomme. Familien har ikke råd til å sende dem på skolen, og mange blir giftet bort i en tidlig alder.

Sjef i eget liv er et livsmestringskurs for ungdom som ofte har gått glipp av skolegang på grunn av fattigdom. Målet er å gjøre ungdommene stolte og selvstendige, gi dem kunnskap om egne rettigheter og muligheten til å tjene egne penger. Slik kan de unngå for tidlig ekteskap, tvangsprostitusjon, overgrep og utnytting.

Kurset, som varer mellom 9-12 måneder - avhengig av hvilket land det holdes i - forandrer dem enormt! De kan nå løfte blikket, de blir hørt og sett og føler seg verdifulle. De er blitt sjef i eget liv.

Innsamlet beløp:
Mål: 10 000 kr
Periode:
30.03.2020 10.05.2020
Lundheim Folkehøgskole samler inn til Strømmestiftelsen sitt prosjekt Sjef i eget liv. Bli med og støtt aksjonen!

Aktivitet

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Allround hjelper!  Bli med du også!
Kerstin Hornschuh
{{don.MessageAnswer}}
Der er ingen som har donert til denne innsamlingen ennå.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close