Gi barna en barnehage
Strømmestiftelsen KRISTIANSAND S Hjelp barna - bygg barnehage

Gi barna en barnehage

Akkurat nå trenger barna i Kuron (Sør-Sudan), og barna i flyktningleiren Palorinya (Uganda) en ny barnehage. Du kan hjelpe dem!


Innen 2030 skal verden bekjempe ekstrem fattigdom. Forskere sier at kampen mot fattigdom må starte FØR skolealder. Derfor vil vi ha deg med på å bygge trygge barnehager i Sør-Sudan, og for de som flykter fra Sør-Sudan til Nord-Uganda.

Sør-Sudan er svært fattig etter mange år med borgerkrig, og etniske konflikter truer freden. Utdanning er viktig for å utvikle området og landet, og barnehager har veldig stor holdningsskapende betydning i forhold til utdanning. I barnehagen serveres også et næringsrikt måltid som barna trenger.

Vi bygger nå barnehage i Kuron, Sør-Sudan, for barna som er der. De er utrygge og risikerer å bli bortført, og en ny barnehage vil gi barna trygghet. Å bygge denne vil koste omtrent 250 000 kroner.

Samtidig så hjelper vi flyktningene i Palorinya i Nord-Uganda. Her har flyktninger fra Sør-Sudan selv startet opp barnehage. Med kun 5 lærere på 450 barn, og tilhold under et tre, så er en ny barnehagebygning ytterst nødvendig.

Innsamlet beløp:
Mål: 70 000 kr
Periode:
24.09.2019 31.08.2020

Innen 2030 skal verden bekjempe ekstrem fattigdom. Akkurat nå trenger barna i Sør-Sudan en barnehage.

Aktivitet

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Gi barna en barnehage
Strømmestiftelsen
{{don.MessageAnswer}}
Der er ingen som har donert til denne innsamlingen ennå.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close