HJELP OSS å bygge barnehage for Sør-Sudanske flyktninger!
Sara Høydahl, Marna Haugen Burøe og Joakim Kleven Oslo Hjelp barna - bygg barnehage

HJELP OSS å bygge barnehage for Sør-Sudanske flyktninger!

Vi elsker det fantastiske arbeidet Strømmestiftelsen gjør! Bli og hjelp oss å bygge en barnehage i den Sør-Sudanske flyktningleiren nord i Uganda. Den gir trygghet til barna og øker betraktelig sjansene deres for å få fortsette på skole, få utdanning og være med på å bygge samfunnet.


Innen 2030 skal verden bekjempe ekstrem fattigdom. Forskere sier at kampen mot fattigdom må starte FØR skolealder. Derfor vil vi ha deg med på å bygge trygge barnehager i Sør-Sudan, og for de som flykter fra Sør-Sudan til Nord-Uganda.

Sør-Sudan er svært fattig etter mange år med borgerkrig, og etniske konflikter truer freden. Utdanning er viktig for å utvikle området og landet, og barnehager har veldig stor holdningsskapende betydning i forhold til utdanning. I barnehagen serveres også et næringsrikt måltid som barna trenger.

Vi bygger nå barnehage i Kuron, Sør-Sudan, for barna som er der. De er utrygge og risikerer å bli bortført, og en ny barnehage vil gi barna trygghet. Å bygge denne vil koste omtrent 250 000 kroner.

Samtidig så hjelper vi flyktningene i Palorinya i Nord-Uganda. Her har flyktninger fra Sør-Sudan selv startet opp barnehage. Med kun 5 lærere på 450 barn, og tilhold under et tre, så er en ny barnehagebygning ytterst nødvendig.

Innsamlet beløp:
Mål: 30 000 kr
Periode:
24.02.2020 31.03.2020

Innen 2030 skal verden bekjempe ekstrem fattigdom. Akkurat nå trenger barna i Sør-Sudan en barnehage.

Aktivitet

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr
{{don.Name}}
{{don.Message}}
HJELP OSS å bygge barnehage for Sør-Sudanske flyktninger!
Sara Høydahl, Marna Haugen Burøe og Joakim Kleven
{{don.MessageAnswer}}
Der er ingen som har donert til denne innsamlingen ennå.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close