Gi barna fra Kuron i Sør-Sudan trygghet!

Innen 2030 skal verden bekjempe ekstrem fattigdom. Forskere sier at kampen mot fattigdom må starte FØR skolealder. Derfor vil vi ha deg med på å bygge trygge barnehager i Sør-Sudan, og for de som flykter fra Sør-Sudan til Nord-Uganda.

Sør-Sudan er svært fattig etter mange år med borgerkrig, og etniske konflikter truer freden. Utdanning er viktig for å utvikle området og landet, og barnehager har veldig stor holdningsskapende betydning i forhold til utdanning. I barnehagen serveres også et næringsrikt måltid som barna trenger.

Vi bygger nå barnehage i Kuron, Sør-Sudan, for barna som er der. De er utrygge og risikerer å bli bortført, og en ny barnehage vil gi barna trygghet. Å bygge denne vil koste omtrent 250 000 kroner.

Samtidig så hjelper vi flyktningene i Palorinya i Nord-Uganda. Her har flyktninger fra Sør-Sudan selv startet opp barnehage. Med kun 5 lærere på 450 barn, og tilhold under et tre, så er en ny barnehagebygning ytterst nødvendig.

Start din egen innsamlingsaksjon

Å starte en innsamlingsaksjon er en god måte å bekjempe ekstrem fattigdom på. Det viser også ditt engasjement!
Starter du en innsamlingsaksjon til Strømmestiftelsens arbeid i løpet av 2020, her eller på Facebook, er du med i trekningen av en reise til et av våre prosjekter! Ikke nok med det: Du og alle andre som starter en aksjon får også et fint "Sjef i eget liv"-handlenett. (Dette gjelder privatpersoner som samler inn over 1 000 kroner. Vi dekker transport og opphold for inntil 15 000 kroner.)

PS! Dersom du ikke ønsker å starte din egen aksjon kan du gi ditt bidrag direkte her!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close