Gi barna fra Kuron i Sør-Sudan trygghet!

Innen 2030 skal verden bekjempe ekstrem fattigdom. Forskere sier at kampen mot fattigdom må starte FØR skolealder. Derfor vil vi ha deg med på å bygge en trygg barnehage i Sør-Sudan.

Sør-Sudan er svært fattig etter mange år med borgerkrig, og etniske konflikter truer freden. Kuron ligger i et område som er langt unna annen sivilisasjon, og de som bor der strever daglig for å skaffe mat og vann. Menn og eldre barn er lange perioder avgårde for å gjete kvegene. De små barna og kvinnene er igjen ved husene, og må bruke sin tid på arbeidet som er i landsbyen. 

I dette området er det få barn som går på skolen. Utdanning er viktig for å utvikle området og landet, og en barnehage vil ha stor betydning både for å få flere til å gå på skole. I barnehagen serveres også et næringsrikt måltid som barna trenger. 

Barn er dessuten verdifulle i flere enn en betydning i dette området. Flere barn har blitt kidnappet, og en ny barnehage vil gi barna trygghet.

Det koster omtrent 250 000 kroner å bygge en barnehage i Kuron, Sør-Sudan.

Start din egen innsamlingsaksjon

Å starte en innsamlingsaksjon er en god måte å bekjempe ekstrem fattigdom på. Det viser også ditt engasjement!
Starter du en innsamlingsaksjon til Strømmestiftelsens arbeid i løpet av 2020, her eller på Facebook, er du med i trekningen av en reise til et av våre prosjekter! Ikke nok med det: Du og alle andre som starter en aksjon får også et fint "Sjef i eget liv"-handlenett. (Dette gjelder privatpersoner som samler inn over 1 000 kroner. Vi dekker transport og opphold for inntil 15 000 kroner.)

PS! Dersom du ikke ønsker å starte din egen aksjon kan du gi ditt bidrag direkte her!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close