Bidra til senter for resirkulering av plast i Mali
Strømmestiftelsen Kristiansand Grønne jobber i Mali

Bidra til senter for resirkulering av plast i Mali

Nå har du sjansen til å bli med på oppstarten av «Grønne jobber», vårt nye prosjekt i Mali! Målet er å bidra til mindre søppel og skape arbeidsplasser for unge. Mali er et av verdens fattigste land, og i hovedstaden Bamako har søppel blitt et økende problem - som også er synlig i Nigerelva som renner gjennom byen. Gjennom å samle inn, gjenvinne og foredle plastavfall skal grupper av unge nå produsere skolepulter av plast – som igjen skal brukes i våre utdanningsprosjekter i Mali. Prosjektet "Grønne jobber" blir utviklet sammen med andre organisasjoner som har arbeid i Mali, og i tett dialog med myndighetene. I tillegg bidrar Returkraft, Norsk Gjenvinning og Ingeniører Uten Grense med sin kompetanse. Vi skal først bygge et senter for resirkulering av plast, hvor skolepultene skal produseres. Deretter skal vi starte opplæring av unge. Totalt mangler vi 100.000,- til dette arbeidet, og målet for november er å få samlet inn 25.000 ,-.


Grønne jobber i Mali

Mali er et av verdens fattigste land, og i hovedstaden Bamako har søppel blitt et økende problem - som også er synlig i Nigerelva som renner gjennom byen. Gjennom å samle inn, gjenvinne og foredle plastavfall skal grupper av unge produsere skolepulter av plast – som igjen skal brukes i våre utdanningsprosjekter i Mali. Prosjektet "Grønne jobber" blir utviklet av oss i Strømmestiftelsen sammen med andre organisasjoner som har arbeid i Mali, og i tett dialog med myndighetene. I tillegg bidrar Returkraft, Norsk Gjenvinning og Ingeniører Uten Grense med sin kompetanse.

Innsamlet beløp:
Mål: 25 000 kr
Periode:
25.10.2019 30.11.2019

Hva skal pengene brukes til?

Vi skal først bygge et senter for resirkulering av plast, hvor skolepultene skal produseres. Deretter skal vi starte opplæring av unge. Denne fasen av prosjektet vil koste 100.000 kroner.

Aktivitet

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Bidra til senter for resirkulering av plast i Mali
Strømmestiftelsen
{{don.MessageAnswer}}
Der er ingen som har donert til denne innsamlingen ennå.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close