Gi så det svir
Rikke Bathen Idrettsskolen Numedal Idrettsskolen Numedal FHS 19/20

Gi så det svir

Jeg som elev på Idrettsskolen har startet en innsamling for Strømmestiftelsen. Om dere vil hjelpe meg kan vi skape muligheter der det ikke finnes og bidra til en litt bedre verden 🌍✨ Ikke vær redd for å gi for lite eller anonymt, alle bidrag teller (men dere må gjerne smelle til litt, da vi som skole har ett mål på 150 000kr!) ❤️ Om du lurer på noe sjekk: strommestiftelsen.no


Hva er Sjef i eget liv?

Ungdom i fattige land har ofte ingen mulighet til å bestemme over seg selv og sin egen fremtid, de kan føle seg utestengt og ensomme. Familien har ikke råd til å sende dem på skolen, og mange blir giftet bort i en tidlig alder.

Sjef i eget liv er et livsmestringskurs for ungdom som ofte har gått glipp av skolegang på grunn av fattigdom. Målet er å gjøre ungdommene stolte og selvstendige, gi dem kunnskap om egne rettigheter og muligheten til å tjene egne penger. Slik kan de unngå for tidlig ekteskap, tvangsprostitusjon, overgrep og utnytting.

Kurset, som varer mellom 9-12 måneder - avhengig av hvilket land det holdes i - forandrer dem enormt! De kan nå løfte blikket, de blir hørt og sett og føler seg verdifulle. De er blitt sjef i eget liv.

Innsamlet beløp:
Mål: 3 000 kr
Periode:
21.01.2020 10.05.2020
Idrettsskolen Numedal FHS samler inn til Strømmestiftelsen sitt prosjekt Sjef i eget liv. Bli med og støtt aksjonen, målet vårt er å samle inn 150 000 kroner!

Aktivitet

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Gi så det svir
Rikke Bathen
{{don.MessageAnswer}}
Der er ingen som har donert til denne innsamlingen ennå.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close