Familiedag - Samvad
Peter Alvsvåg Lofthus Hardanger FHS 19/20

Familiedag - Samvad

13. Oktober hadde Internasjonal Solidaritet og Backpacking ein familidag for lokalbefolkningen. Under familiedagen var det lagt klart med opplegg for mange små, med vandreteater, godterifisking, leking i gymsal, og loddsalg. Dagen var ein stor suksess med mange småbarn og familier som storkoste seg med medelevane våre ikledd piratklede for vandreteateret. Takket være våre fantastiske sponsorar i nærommerådet, (som Bunnpris Ullensvang, Spar kinsarvik, Hardanger Bestikk mm.) fekk familiane óg moglegheita til å vinne flotte premiar. Alle inntektene frå familiedagen går til Sjef i Eget Liv i Nepal, kvar ISB skal reise til i Mars.


Hva er Sjef i eget liv?

Ungdom i fattige land har ofte ingen mulighet til å bestemme over seg selv og sin egen fremtid, de kan føle seg utestengt og ensomme. Familien har ikke råd til å sende dem på skolen, og mange blir giftet bort i en tidlig alder.

Sjef i eget liv er et livsmestringskurs for ungdom som ofte har gått glipp av skolegang på grunn av fattigdom. Målet er å gjøre ungdommene stolte og selvstendige, gi dem kunnskap om egne rettigheter og muligheten til å tjene egne penger. Slik kan de unngå for tidlig ekteskap, tvangsprostitusjon, overgrep og utnytting.

Kurset, som varer mellom 9-12 måneder - avhengig av hvilket land det holdes i - forandrer dem enormt! De kan nå løfte blikket, de blir hørt og sett og føler seg verdifulle. De er blitt sjef i eget liv.

Innsamlet beløp:
Mål: 7 500 kr
Periode:
26.11.2019 27.11.2019
Hardanger FHS samler inn til Strømmestiftelsen sitt prosjekt Sjef i eget liv. Bli med og støtt aksjonen!

Aktivitet

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Familiedag - Samvad
Peter Alvsvåg
{{don.MessageAnswer}}
Der er ingen som har donert til denne innsamlingen ennå.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close