Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å fungere som forventet (f.eks. opprettholde tilkoblingen din).

Om oss

Vi bekjemper fattigdom

Strømmestiftelsen er en bistandsorganisasjon som bekjemper fattigdom ved å gi mennesker utdanning og jobb. Vi drømmer om en verden uten fattigdom.

- Umulig, sier kanskje noen. Men den stoltheten og verdigheten vi ser hos hvert menneske som selv kjemper seg ut av fattigdom, er vårt bevis på at arbeidet virker. Det er ikke lett, men hver dag ser vi mennesker som klarer nettopp det.

Den lokale forankringen står så sterkt i arbeidet. Våre regionkontor ligger i Mali, Uganda og Sri Lanka og ledes og drives kun av lokalt ansatte. Det er både kostnadseffektivt og gir dyktige ansatte som kjenner de lokale forholdene og som vet hvor behovet er størst.

Våre ansatte jobber tett med lokale partnere. Vår modell gjør at ringvirkningene fortsetter også etter at vårt arbeid er avsluttet, fordi kompetansen og kunnskapen blir værende i lokalsamfunnet. Gode eksempler på dette er Grønne jobber i Mali, livsmestringskurset Sjef i eget liv, og Speed Schools, hurtigskoler for barn i Vest-Afrika.

Vi fokuserer på disse bærekraftsmålene:

Kontakt: E-post: post@strommestiftelsen.no | Sentralbord: 38 12 75 00 | adresse: Tangen 8, (4. etasje i Aquarama) 4608 Kristiansand | Strømmestiftelsen Org.nr: 952 002 139